Over ons

10 jaar expertise, één missie: jouw financiële rust herstellen!

Ontdek ZekereZaak: jouw partner in financiële zekerheid! Bij ZekereZaak maken we jouw leven eenvoudiger met bewindvoering, budgetcoaching en financiële hulp. Of je nu een bedrijf bent of een particulier, wij helpen je om je administratie op orde te brengen en nemen indien gewenst het financiële beheer voor onze rekening.

Barbara de Frel richtte Zekerezaak op in 2013 met een passie voor het ordenen van administraties en het overnemen van financieel beheer. In 2015 voegde Suba Raveendran zich bij het team, met een solide financiële achtergrond in HBO Accountancy en Belastingadvies.

Onze expertise waarborgt heldere communicatie met alle betrokken partijen, van cliënten tot schuldeisers, belastingdienst, uitkeringsinstanties en rechtbanken. Dit resulteert in oplossingsgerichte processen die soepel verlopen.

Al jarenlang actief als financiële experts voor zowel particulieren als zelfstandigen, genieten wij van ons werk omdat we écht het verschil kunnen maken in financiële problemen. Voor cliënten is het een dankbare ervaring, terwijl schuldeisers snel duidelijkheid krijgen over hun vorderingen.

Bij ZekereZaak staat een persoonlijke benadering centraal. Onze werkwijze begint altijd met een persoonlijk gesprek bij aanmelding of start van een opdracht. We geven klanten de ruimte om hun verhaal te vertellen en staan klaar voor vrijblijvende informatieve gesprekken, zelfs als mensen twijfelen over hun hulpvraag.

Of je nu op zoek bent naar hulp bij het ordenen van je administratie of bewindvoering overweegt, ZekereZaak biedt maatwerk. Heb je vragen? Bekijk onze contactpagina en bel of mail ons of vul gerust het contactformulier in! Welkom bij Zekerezaak, waar financiële zekerheid begint!

Suba Raveendran en Barbara de Frel