Budgetcoaching

Zekerezaak biedt naast bewindvoering ook budgetcoaching aan voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken bij zijn/haar financiële administratie.


Wanneer uw administratie niet op orde is of u bent het overzicht kwijt, dan kan wat extra hulp u snel rust bieden. Het vervelende gevoel, wat opkomt wanneer er post van deurwaarders en incassobureaus op de deurmat valt, kunnen we door middel van structuur en ordening wegnemen.

Wat is budgetcoaching?

Een budgetcoach is uw advieseur. We staan de mensen graag ter zijde die moeite hebben om rond te komen. Budgetteren is het op elkaar afstemmen van de inkomsten en de uitgaven. We geven u advies over het omgaan met uw budget. We brengen uw situatie en uw wensen in kaart en u krijgt inzicht hoe u dit evenwicht of een financieel doel hiermee kunt bereiken. Budgetcoaching is soms preventief van aard: aanpakken voordat er echte problemen ontstaan. Soms kan het ook een belangrijk onderdeel zijn van een hulpverlenings traject.

Onze budgetcoaching-trajecten zijn persoonlijk en bij u thuis (in Rotterdam en omstreken) en bij voorkeur op uw wensen afgestemd.
We streven ernaar dat u na enige tijd weer overzicht heeft en weer verder kunt met uw eigen administratie.